Maatkleding

Met een vaktechnisch diploma maatkleding en ruim 25 jaar ervaring,  maak ik met veel liefde kleding op maat. Ook het tekenen van patronen doe ik zelf. Hierdoor kan ik een  kledingstuk maken wat perfect bij jou past. Maar ook het realiseren van een kledingstuk wat eigenlijk een combi is van meerdere voorbeelden, is mogelijk. Door regelmatig tijdens het proces te passen, krijg je een kledingstuk wat keurig op maat zit en waar jij je prettig in voelt.

 

De voordelen van kleding op maat

  • Zit als gegoten
  • Passend op maat
  • Precies wat je wilt
  • Uniek kledingstuk
  • Mogelijkheid accessoires in dezelfde stof.

Droomjurk

Op deze foto zie je de droomjurk van Rianne.  De jurk bestaat uit een tule lijfje, versierd met heel veel kanten bloemetjes alsof ze in een vlinder vorm over het lijfje dwarrelen. De rok is van twee lagen zware zijde en in de split zit een punt tule versierd met kanten bloemen.  We hebben van dezelfde stof een kimono gemaakt, zodat ze tijdens het opmaken al prachtig was.

Mijn blauwe jurkje is van zijde, hierbij was de stof het uitgangspunt en is gekozen voor een eenvoudig model waardoor de stof het mooist uit komt.

Vermaken

Mijn specialisatie is het vermaken van trouwjurken.

Ik heb veel ervaring met het passend op maat maken van bruidsjurken, je kunt ook bij mij terecht voor het op maat maken van een galajurk of om de lengte korter te maken.

 

Op zoek naar een goede kleermaker?

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken.

Pin It on Pinterest

Scan de code