Kleur analyse

Kleuranalyse Wat krijg je?

– Aan de hand van ruim 70 kleurdoeken gaan we kijken welke kleuren je laten stralen. Ik laat je zien waar je op moet letten.

– We bekijken wat je kleurdominanties zijn; warm of koel, licht of donker en helder of gedempt. En in welke volgorde van belangrijkheid.

– Een kleuranalyse is een cadeautje voor jezelf, ik zorg voor koffie thee en wat lekkers.

– Ik laat je mooie kleurcombinaties zien.

– We bekijken welke kleur sieraden je het mooist staan.

– Als je specifieke vragen hebt, bv. over haarkleur of de kleur van een bril montuur dan kijken we daar samen naar.

– Je krijgt per mail een uitgebreid persoonlijk verslag met veel beeldmateriaal.

– Je hebt de mogelijkheid om een kleurwaaier bij mij te bestellen voor 35,00

Wat kost een kleuradvies?

 

 

Een kleuradvies duurt ongeveer 1 1/2 uur. Bij twee personen ongeveer 2 uur.

Dit gebeurd overdag in mijn lichte tuinkamer.

Uiteraard mag je iemand meenemen om mee te kijken en je mag volop foto’s maken.

Prijs per persoon is 75,- euro

Bij 2, 3, of 4 personen 60- pp 

 

4 personen is het maximale aantal.

 

Reacties van klanten: 

Marijke; 

Meeste mensen weten al een beetje wat voor kleuren leuk bij hen staan, maar dat is zeker geen reden om geen kleuranalyse te doen. Een kleuranalyse gaat veel dieper, ik kreeg zelfs advies over sieraden of haarkleur. Wat ik extra speciaal vond tijdens mijn kleuranalyse met Petra was de interactie, ik kreeg ruim de gelegenheid om zelf wat te vertellen wat ik draag en mooi vind staan.
Al met al vond ik het erg leuk om een kleuranalyse te krijgen van Petra, ze wist duidelijk waar ze het over had en op het einde kreeg ik een mooie samenvatting om naar huis te nemen.

Marieke;

De kleurenanalyse was een schot in de roos! Samen met twee vriendinnen is kleurstylist Petra nagegaan welke kleuren het beste bij ons passen. Met behulp van de verschillende kleuren doeken die tijdens de analyse zijn gebruikt heb ik in 1,5 uur tijd stapsgewijs ontdekt welke kleuren mij perfect staan. Petra maakte er een gezellige middag van en wist al onze vragen te beantwoorden. Het was bijzonder interessant om te zien hoe de ene kleur je ogen doet oplichten, terwijl een andere kleur je er 5 jaar ouder uit laat zien. Dankzij de kleurenanalyse weet ik nu welke kleuren kleding mij het beste staan, en weet ik ook welke kleur sieraden en haarkleur bij mij past. Het grote voordeel is dat wordt bevestigd waarom je over bepaalde kledingstukken zoveel complimenten krijgt. Dat blijken de kledingstukken te zijn in een kleur uit mijn persoonlijke kleurprofiel. Ik weet nu precies welke kleuren bij mij passen. Winkelen is nog leuker geworden. Ik kan nu heel gericht zoeken naar de kleuren waarvan ik weet dat die mij doen stralen. Ik hoef mij geen zorgen te maken dat ik vergeet welke kleuren mij het beste staan, dankzij het uitgebreide kleuradvies dat Petra na afloop van de kleurenanalyse in een verslag heeft vastgelegd. Dankjewel voor het advies. Ik heb hier jarenlang plezier van! 

 

 

 

 

Om te geven, een cadeaubon. 

In ieder gewenste bedrag.

Met mooie envelop met uitleg over bv.

een kleuradvies.

Afspraak maken?

Vragen of meer informatie?

Pin It on Pinterest

Scan de code